Transport & logistiek

Een groot gedeelte van ons transport hebben wij in eigen hand. Al decennia rijdt Kam Staalhandel met de twee bekende IVECO BE trekker-oplegger combinaties in de regio.

Kam Staalhandel kenmerkt zich door servicegerichtheid, flexibiliteit en zeer korte levertijden en kan – mede door de expertise van zusterbedrijf Kam Metaalbewerking B.V. – het te leveren staal ook bewerkt aanleveren. Vanwege deze vele capaciteiten en mogelijkheden worden de af te leveren hoeveelheden steeds groter en de transporten steeds zwaarder. Daarom hebben wij sinds september 2023 een IVECO X-WAY 6×2 bakwagen aangeschaft om nog beter op de vraag van onze klanten te kunnen inspelen. Deze bakwagen is door een gezamenlijke locale inspanning van IVECO Schouten te Alblasserdam – Dubbeldam te Zwijndrecht & Ruizeveld te ‘s Gravendeel tot stand gekomen. Omdat lokaal zaken doen onze voorkeur geniet !

Onze vaste vervoerder Cor de Groot Transport voert daarnaast ook nog een deel van het zwaardere transport uit. Denk aan lengte- & breedtetransport eventueel met huif zodat de materialen altijd droog bij u bezorg worden.